Meer informatie over de informatie die we delen vind je via deze link.

Ik geloof in een open-deurbeleid en gelijke toegang tot informatie. Wij zijn van mening dat je niet moet hoeven te kiezen tussen je vrijheid om te kiezen en je vermogen om te kiezen. We weten dat er een groot verschil is tussen toegang tot informatie en het kunnen maken van keuzes. Het is een groot verschil. Ik wil ook benadrukken dat we geen enkele vorm van discriminatie goedkeuren. Wij zetten ons in voor de bescherming van de mensenrechten van iedereen. We tolereren geen discriminatie op basis van leeftijd, geslacht, etniciteit, religie, handicap, seksuele geaardheid of enig ander beschermd kenmerk. Daarom raden we u aan om deel te nemen aan onze forums. We hebben een grote lijst van richtlijnen hier. Lees die alsjeblieft. Ze zijn van toepassing op al onze gemeenschappen, niet alleen deze blog. We zijn hier allemaal om onze liefde voor fietsen, onze kennis, onze passie, onze fietsen en onze liefde voor fietsen te delen.

Dankzij ons testlaboratorium zijn onze producten al in verschillende landen over de hele wereld geïnstalleerd en zijn we klaar om nog verder weg te gaan.

Dus nu is het tijd om de resultaten van onze testen, onze persoonlijke ervaring met onze producten en de kennis die we hebben opgedaan langs de weg te delen. Ten eerste, de tests. Als u meer wilt weten over onze testmethode, bekijk dan dit bericht: Het testlaboratorium. Het eerste dat opvalt in mijn gedachten in onze tests is de snelheid van onze producten. Het is vrij merkbaar in veel gevallen wanneer het wiel vast komt te zitten tussen de wielspaken. Het resultaat is dat onze trailer meestal ter plekke zal rollen, maar het zal heel moeilijk zijn om uit de plaats te komen. Als er wat meer tijd nodig is, testen we ook de wielen om te zien of de wielen te snel of te langzaam gaan.

Het beste aan onze site is dat we u laten zien welke producten het meest geschikt zijn voor uw specifieke fiets, maar u hebt nog steeds de mogelijkheid om de goedkoopste optie te kiezen, die natuurlijk ook geschikt is voor uw fiets!

Zoals u zich voorstellen, onze site is zeer concurrerend. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de site te verbeteren. Als u geïnteresseerd bent in het werken met ons, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen op welke manier we kunnen. En we hopen echt dat u onze site vaak bezoekt om ons goede werk te ondersteunen. We staan ook zeer open voor ideeën van u. Als u meer wilt weten over onze site en over onze awards, u contact met ons opnemen en ons vertellen wat u ervan vindt. Ons doel is om een geweldige, informatieve site te creëren die natuurlijk gratis te gebruiken is. En vergeet niet, de meest waardevolle feedback zal worden gegeven door jou.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe materialen die de kwaliteit van onze producten kunnen verbeteren en ons in staat stellen om de klantervaring te verbeteren. Onze producten zijn gebruikt in Europa, Japan, Canada, Rusland, het Midden-Oosten en de VS. We zijn ook actief in China. We kunnen elke grootte of vorm fiets trailer, en we kunnen elke lengte tegemoet. We zijn niet alleen een fabrikant van fietstrailers, maar we hebben veel ervaring en ervaring in verpakkingen.

Roos is gevestigd in Amsterdam en is partner van het Nederlandse bedrijf dat de trailer produceert. Roos staat bekend om zijn innovatieve producten, die zijn gebruikt op fietstochten zoals de Tour de France en het WK. De innovatieve producten van Roos zijn gebaseerd op een innovatieve technologie. De producten zijn gemaakt van een composiet dat bestaat uit twee lagen en vier verweven lagen. De lagen van het composiet worden gevormd door twee composietmateriaal - waarvan er één het schuim is.