Mijn Ebook, die "Trouble with Tandems" heet, is een gids voor iedereen die een trailer wil vinden, of zelfs een hele trailer, en deze beter wil leren kennen. In dit Ebook ga ik alle informatie delen die ik heb verzameld en maakte dit Ebook voor. Ik hoop dat het nuttig is om u, zo niet, zal ik niet in staat zijn om meer te werken op deze blog, dus als je wilt om je eigen ebooks te maken, dat is ook goed.

Om te beginnen met lezen, wilt u misschien deze stappen volgen: download het e-book hier of als u niet de eigenaar van een boeklezer klik hier. - print een kopie van de pagina(s) die u wilt zien, of bekijk de paginanummers in dit Ebook om te zien of uw exemplaar de juiste versie is. Als u de Engelse versie van de pagina lezen, u doorgaan, zo niet, dan moet u de gedrukte versie te krijgen.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat dit ontwerp naar mijn mening een groot potentieel heeft.

Hier zal ik de geschiedenis van fietstrailers bespreken. Ik hoop een aantal ideeën en praktische tips te geven voor het bouwen van een betere fietstrailer. De eerste fietstrailer werd uitgevonden door Hans Christoph Wieners in 1872. In 1884 richtte Louis-Francois Wieners samen met zijn broers een fietstrailerbedrijf op. In 1892 richtte Friedrich Böhm een bedrijf op om fietstrailers op de markt te brengen. In 1898 richtte de fietsentrailermaker Charles A. Wieners zijn eigen bedrijf op, Böhm Bicycles, en introduceerde een trailer met de naam Wieners fietstrailer (vernoemd naar een Duits woord dat 'wiel' en 'band' betekent). Een paar jaar later richtte Charles A. Wieners een tweede bedrijf op genaamd Wieners Bicycles, dat in 1903 het oorspronkelijke bedrijf voor fietstrailers werd. Sinds 1903 is Wieners verantwoordelijk voor het ontwerpen en produceren van alle soorten fietstrailers.

Ik heb veel ervaring omdat ik 9 jaar voor hetzelfde bedrijf heb gewerkt als de trailer designer in Amsterdam. En ik ben ook een blogger, een blogger, een blog! Ik hoop dat je mijn blog, neem dan een kijkje op mijn laatste berichten en laat een reactie. Deze blog is opgericht door mij om mijn ervaringen te delen, evenals mijn eigen meningen en ideeën over fietsen. Ik weet zeker dat je iets interessants en nuttigs vindt in mijn blog. Laat gerust uw suggesties of opmerkingen achter. Ik sta echt open voor uw ideeën en suggesties over deze blog, ik wil het zo open minded en zo behulpzaam mogelijk te houden. Wilt u meer weten over een nieuwe fietsoplegger, fiets of fietsaccessoires voor uw fiets, stuur mij dan gerust een verzoek! Ik zou graag horen over uw nieuwe fiets.